Dagens outfit

 

Kofta WERA, Jeans Monki, Scarf ? , Klocka Jetset, Tröja H&M


Right now

Slutade precis, nu sitter jag i en sushiaffär och köper middag med tjejerna! Vi ska tillbaka till skolan klockan 5, vi ska ha temaredovisning för alla föräldrar. Men nu ska vi gå hejdåå!


Flumm

Hejsan blogg! Jag var i skolan idag som vanligt, och imorse så kom Lovisa till mig på morgonen, jag drack asmycket kaffe och så stog vi och dansade till jättegammal musik i mitt vardagsrum så vi blev helt hyper och typ sprang skrattandes till skolan och satt och läste utomhus på svenskan hahahah kulkul! Men vi var faktiskt jätte positiva idag och det var en tant i affären som vi fick stå före i kön för att hon tyckte vi var så glada och positiva och sen gav jag pengar till kassörskan! Haha
 
Sen efter skolan så gick iallafall jag, Märta och Ebba hem till mig och bakade till vårt temacafe imorgon i skolan! Vi bakade hallongrottor men det blev lite faaiilll för vi hade typ 100 gram mer smör än vad man skulle ha, hahah så dem smetade ut sig över hela plåten, tror inte någon kommer vilja köpa dem imorgon haha. Sen kom Hilma men då behövde Ebba gå, så då fluummmaa vi lite till och sjöng lite och så, jag la upp någraa videos på Videofyme! Följ mig där jag heter lisahellmin. Haha dock var vi inte så seriösa men deet var kul ändå tyckte vi. Tjaråå
 

Bowling

Hejsan! Kom precis hem från bowlingen med Anna, Julia,Lovisa,Ebba Sandra Märta, Saga Hilma och jag. Det var jättekul! Vi spelade i 2 timmar och efteråt så fikade vi. Jag har fett ont i ryggen och halsen, det är min maaggsyyyyra usch. Men nu ska jag äta middag ,så privet adios.


Sommar 2013

Hej, förlåt att jag inte har bloggat så mycket på sistånde men jag har inte hunnit! Idag har jag ju somsagt varit i stan, och sen så gick jag hem. Men guuud vad intressant! Aja imorgon ska jag iallafall åka in till stan en smabbis med Hilma och Märta och sen ska vi åka och bowla och kuliga grejor med tjejerna för Saga fyllde ju 14 förra veckan woop woop! 
 
Asså det är så jävla kallt ute! Det är ju typ 20- grader, ååh nej jag gillar inte alls vinter. Jag längtar så mycket till sommaren! Fatta vad najs att bara kunna dra på sig ett par flip flops och en väska, sen bara kunna springa ut i shorts och bada med kompisar, äta glass, sola, gå runt i stan och äta på mysiga ute serveringar osv, och omg om ett år ska jag åka till Kalifornien med Hilma och hennes familj! Sommar 2013 kommer bli så jävla braa!  Nä nu ska jag sluta prata om vad som kommer hända och vad jag vill ska hända och börja leva i nuet istället, även fast jag hatar vintern haha..
 
 

New in

Hejsan! Var i stan idag med mamma, jag skulle egentligen ha köpt en Juicy Couture väska bara men den var slutsåld så jag köpte lite andra grejor istället! Jag köpte en Longchamp väska, en scarf på H&M och en Jetset klocka!

Haha allt ser skitfult ut på bilderna, men dem är snyggare i värkligheten.


inget speciellt

Hoolaaa senoritaa! Har inte gjort något speciellt idag, har varit och kollat på lite hus med familjen i stan och på lite andra ställen.. Gud vad jag är otaggad inför skolan imorgon! Vi har en sak på vår skola att varje år så har vi något som heter "kulturtema" och då delas hela skolan in i olika små grupper och så har vi tema med hela skolan,typ. Det är iallafall inte alls kul, usch. Men aja, det braiga är att vi börjar halv tio och slutar två hela veckan! 
 
Nej gud vad tråkigt inlägg, asså jag har känt mig så stel och tråkig på sistånde, måstee fan komma ur mitt lilla skal, meN GUUD vad awkward inlägg asså hela jag är så awkward och konstig på sistånde sorry, nä nu måste jag sluta skriva så det inte blir mer awkward ADIOS
haha asså wtf, ser ju fan ut som nån slags råtta

Mobilinlägg

Hejsan! Har precis varit ute och sprungit. Ska vara med Saga Hilma och Märta idag och träna på en grej som jag kan berätta om när det är klart, men det verkar inte som att det blir något. Aja får väl ringa Mimi eller Lovisa och hitta på något med dem istället.

Haha usch bjudeer


så jävla bra

 

The body shop tips

Bodybutter! Luktar asgott, jätte bra för huden och lukten håller kvar hela dagen.
 
Ansiktsvatten; rengör huden och istället för att köpa en massa proactive saker och skit så kan man köpa ansiktsvatten, alla finnar försvinner efter bara några dagar och man får mattare och mindre fettig hy.
 
Läppglans. Haha det är ju intw något speciellt med just detta läppglans men den luktar gott och så ser det snyggt ut, lål
 
Nattkräm! Om man andvänder ansiktsvatten så blir huden väldigt torr så det är viktigt att återfukta hyn på kvällen.

kommentera

Hoola! Jag tänker säga det här nu en gång så behöver jag inte skriva det i varje inlägg; jag har verkligen ingeet att skriva om och jag kan ju inte direkt skriva om vad jag gör på dagarna för det enda jag gör på vardagarna är ju att gå i skolan sen går jag hem och pluggar eller så är jag med kompisar. Så det kanske inte är så roligt att läsa om så jag kommer göra lite blogginlägg om typ tips,frågor och svar,kläder och sådant. 
 
Och så vore det ju kul om ni kanske skulle kunna kommentera vad jag ska skriva om! Eller om ni vill fråga något osv, för jag vill jätte gärna att ni ska kommentera! Annars är det ju inget kul alls att blogga! 
Men det var bara det jag ville säga, hejdå! 
En bild från i helgen när jag var på museum med mina kompisar i djurgården.
 
Btw följ mig på Instagram! Jag heter lisahellmin

Skoj

Hoolaa! Sitter just nu hos Märta med Saga och pluggar spanska och flummar, eller Märta städar haha. Gör ett blogginlägg sen när jag kommer hem! Vet verkligen inte vad jag ska skriva om men aja jag kommer nog på något, ciaoooooo balla bao nä usch vad töntigt men yolooo bai


Outfit

Hunter stövlar, ZARA väska, jacka Vila, esprit scarf, Jeans Mango


Sjuk

Ligger hemma i sängen och kollar på gossip girl. Det känns som att jag är sjuk hela tiden! Jag har haft ont i ryggen i typ hela 7an, Märta tjatar på mig att det är magsyra, haha. Jag ska iallafall gå till doktorn snart och kolla upp vad det är, det är så himlaa jobbigt att gå runt i skolan och ha ont i ryggen hela tiden för asså jag blir helt trött av det också, ååh aja hoppas doktorn ger mig någon slags medicin eller något. 

Tankar

Asså, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om! Mitt liv är skit tråkigt just nu, gör samma sak varje dag känns det som. Men alltså jag har funderat på en sak, när känner man någon? 
Om jag har träffat någon några gånger, då vet jag liksom hur den är.
Men kan man säga att man känner den då? När känner man någon? När man vet alla dens hemligheter, när man vet vad den tycker om att göra eller äta, kan man säga att man känner den då? Fattar ni hur jag menar?
 
Jag kanske tror att jag känner någon, men tänk om jag har heelt fel uppfattning om den personen och att hen är helt annorlunda. Jag tror ingen känner en så bra som en själv, eller det är ju självklart haha. Men är man den personen man är eller är man den man vill vara? Konstigt inlägg men ville bara skriva av mig, adios 

wishlist

1. Alexander Mcqueen scarf! 
2. Marc by marc jacobs väska, jag dööör vad snyggt. Är fett avundsjuk på hilma för hon köpte en marc jacobs väska och plånbok igår, ååh
3. Juicy Couture tracksuit
4. Primeboots! 
5. Minnetonka skor! Ska beställa ett par i helgen tror jag, det är så jäkla snyggt på sommaren att ha till t.ex shorts och virkat linne!

Q/A

Vad heter du? Lisa
Hur gammal är du? 13
Vart bor du? Stockholm!
Hårfärg? Ljusbrunt/mörkblondt från början men har färgat det lite ljusare blond
Ögonfärg? Kastanj
Hur lång är du? Haha typ 1.58, har ingen aning!
Kär?  Nepp
Singel eller upptagen? Singel
Vad för killar föredrar du mest? Killar som är sig själva, och inte spelar balla hela tiden haha lolz
Vad har du för mobil? iPhone 5
Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Köpa massor av kläder mat och åka på en resa med mina kompisar tror jag!
Favoritland? Frankrike lätt!
Favoritfärg? Vet inte, jag gillar typ alla färger men jag gillar väl mest mörkblå,grå 
Film? Vet ej, kanske hungerspelen eller berättelsen om pi.
Bok? En ö i havet böckerna!
Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan. Min familj, mina vänner
En person du hatar. Hitler
Ut och festa eller myskväll? Båda!
Saknar du någon just nu? Nä haha
Beroende av något? Maat
Vem är mest lik dig? Vet inte
Vad är det värsta du vet? PEDOFILER
Vad är det bästa du vet? Soommmar
Vad åt du senast? Ett äpple
Vad vill du ha just nu? Godis
Vad köpte du senast? Godis
Vem är din favorit kändis? Jim carrey!
När går du och lägger dig? Typ 2 eller ett haha, men ska börja lägga mig halv tio har jag bestämt!
Vad är klockan nu? 16.16
Är du nöjd med ditt liv? Jaa

Min blogg

Hej! Jag heter Lisa och jag är 13 år och bor i stockholm. Jag tänkte blogga om mode,inredning,min vardag osv. Jag har haft typ 100 bloggar innan denna men dem bloggade jag nästan ingenting på, men jag ska försöka göra åtminstone 2 inlägg per dag. Ska göra ett sånthär "question and answer" inlägg i nästa inlägg så ni får veta lite om mig! 
Såhär ser jag ut iallafall, för er som undrade (ingen haha). 

RSS 2.0