Inga ord

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade, och ganska mycket har hänt sen dess, både bra och dåliga saker. 
Sommaren började med att jag åkte ut till landet till mina kusiner och firade midsommar, vilket var ganska tråkigt enligt mig haha. Dagen efter det åkte jag ner, (eller upp är det väl?) till dalarna med mina kusiner och min bror på släktträff, jag trodde att det skulle vara skittråkigt men det var faktiskt väldigt roligt! Synd bara att inte mamma och papa kunde följa med dit :/. Iallafall så stannade jag där i några dagar och efter det så åkte jag ner till Skåne där min farmor och farfar bor (dem är inte där ifrån så ni vet lol) med Felix (brorsan) och stannade där i ca 2 veckor. När jag kom hem var jag hemma i några dagar och sedan åkte jag iväg igeen till min kompis Mimis landställe med Lovisa, det var också superkuul.
 
 
Samma dag som vi kom hem från Mimis landställe skyndade jag mig iväg till centralstationen och hoppade på ett tåg mot Lidköping till Hilmas landställe. Det var så jäkla segt att åka dit därför att en bit bort utanför södertälje, mitt i skogen så fick tåget typ motorstopp och all el på tåget slogs av, så då fick vi vänta där inne i det tåget i säkert mer än 4 timmar (vilket var skitjobbigt och varmt eftersom luftkonditioneringen inte funkade, så det fanns typ inget syre och man fick inte gå av tåget). Men det kom iallafall ett nytt tåg som vi evakuerades till, och efter det åkte jag taxi (eftersom att det nya tåget inte åkte ända vägen fram) och kom fram typ klockan halv två på natten. Och dagen efter deet åkte vi ner med Hilmas, Novas och en annans familj ner till Skåne (igen haha) till Helsingborg och stannade där i 5 dar tror jag att det vaar. Det var jättekul och mysigt där! Och det var ju ännu roligare att vara där med kompisar. Men sen åkte jag och Felix flyg hem från Malmö till Stockholm. 
 
Sommaren är ju självklart inte slut än, och jag har gjort mycket mer än vad som står just här, men det skulle bli en bibel om jag skrev upp varje dag.
 
Det absolut allra värsta denna sommar var att för 6 dagar sen, den 25:e Juli, så dog min mamma. Det är verkligen som i en mardröm. Jag vet inte riktigt om det är rätt att skriva ut detta i bloggen (även fast det inte är nån som läser min blogg typ) så jag tänker inte säga mer om just det än att hon drabbades av tarmcancer i maj, och att allt gick väldigt, väldigt fort. Jag vill helst glömma den dagen hon dog, och minnas henne som när hon var frisk, det skulle hon också velat. Jag älskar henne så himla mycket, och det är så svårt att förstå att hon inte finns mer. Vila i frid. <3
 
Den här sommaren har varit en bra sommar, men samtidigt den allra allra värsta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0