Throw back sunday

Ååh längtar tillbaks! Sitter och kollar på massa bilder från i somras när vi var på en liten ö som heter Naxos i Grekland, det var så häärligt och hotellet vi bodde på var så braaa! Vill tillbaaks! Och vårt hade en suuperfin privatstrand precis utanför! Men i sommar blir det Gotland, Skåne och landet men det får väl duga! Nästa sommar ska jag och min familj åka till LA med min kompis Hilma och hennes familj, huur naajs ska inte det bli? :D Ska ta vara på denna sommar och göra så mycket som möjligt av varje dag, haha. Snart drar jag in till kungsan till RIX-fm festivalen! Imorgon fyller mamma år så måste hinna köpa present till henne också. 
I havet ^
På hotelleet
 
 

Ny header

Som ni ser så har jag gjort ny header! Vet inte om jag är riktigt nöjd än, nä det är jag inte, jag har ju tyvärr inte photoshop haha så därför är det icke så snyggt. Meenmen det får väl duga, vad tycker ni? Kan inte någon hjälpa miig haha
 
Ska se på highschool musical nu, åneej vad tråkig jag är som sitter inne och kollar på film på sommaren, men är faktiskt skit trött och har ont i typ hela kroppen. 
 
vilken töönt 
 

Moment for life

 

Mirror on the wall

Tjeenare, sitter just nu på mit rum. Har inte direkt hunnit med att blogga dem senaste dagarna, har haft fullt upp haha. Men tänkte berätta en jätterolig sak (tkr jag iaf lol), att i lördags så jobbade jag med min kompis på en festival i kungsan och vi fick gå backstage och där träffade vi Carolina Klüft!! Jag hann inte prata med henne men hann iaf ta ett kort med henne och så kramade jag henne! Btw så ska jag börja på friidrott i höst, ska bli skitkuul. 
 
Är på allmänt dåligt humör just nu, lite saker som händer just nu som inte är så kul.. Men ska försöka att vara glad ändå för jag vet ju att det kommer fixa sig, men det är ju fortfarande jobbigt.. :/
 

Skolavslutning på torsdag! Ska bli såå skönt med sommarlov, jag är inte alls nöjd med 7an haha fyfan vad jobbig dethär "läsåret" har varit, men är taggad inför att börja i 8an sen för en nystart hihii. Vad pratar jag om lol.
 
 
 
 
 
 

Jaaoow


Let's go to the beach

Hola senioritas! Har beslutat mig för att starta upp bloggen igen! Jag kanske inte hinner göra så mång inlägg osv men men. Idag ska jag till stranden med kompisarna för att sola & bada (no shiiiit), ska bli skitkuul! Felix (min lillebror) tog lite kort på dagens outfit åt mig haah, fett ztela bilder men who carees. Idag har jag på mig Bikini från Victoria's secret Shorts från Hollister Och ett virkat linne från H&M ! Är inte säker på om jag ska ha flipflops vans eller låga converse, jo de blir nog conversee. Mihiohoa tänk att snart är det skolavslutning, om typ en vecka!! Fett najs, kommer lägga upp bilder då på vad jag har på mig. Tänk att det är sommar, omg. Asså ååh mina inlägg blir alltid helt osammanhängande och konstiga men jaja jag är inte direkt en författare LoL.

Peace
 
XOXO

RSS 2.0