LMR

Heejsan! Gör ett snabbt inlägg. Efter att vi hade tränat klart så gick jag och mötte upp Ruth och Mimi, sen åkte vi till donken i tcentralen och sen så gick vi runt på en idrottsplats och stalkade en 15 årig kille hahaha. Tillslut fick vi hans nummer också. Vi sitter just nu i mitt rum och ska se på film.


Dagens

Hejsan! Drar in till stan nu, sen ska vi till vår replokal och träna.


Jeansjacka H&M, Esprit scarf, Hollister braxor, Väska Gina, tröja från Hollister och Coverse. Väldigt simpeelt.


Cover

Hejsan! Tänkte berätta va jag har gjort idag, först åkte jag, Märta, Hilma och Saga in och gymmade, sen åt vi lunch på waynes coffee och sedan så åkte vi hem till Hilma och spelade in vår cover. Vi gjorde ju det igår men det blev inte så värst bra då, haha. Det blev ju inte riiiktigt som vi tänkt oss den här gången heller men vi spelade in typ 70 gånger.. Men jag tycker iallafall det blev ganska bra med tanke på att det var vår första cover och att det inte var bästa ljuset och ljudet lixxoommm. 
Imorgon ska jag in till stan med tjejerna, haha gud vad töntig det lät, men orkar inte rabbla upp alla namn. 
Men nu ska jag ta och sova snart, eller nej haha men jag ska dricka tee och se på film för jag är helt sluut och har skit ont i huvet.. 

Väntar på maah friends

Hejsan! Sitter just nu i mitt kök i och äter milkshake och sockerkaka haha, medans jag väntar på Hilma, Märta och Saga. Vi ska spela in en cover. Länkar den här i bloggen sen, vi ska göra på "I knew you were trouble" av Taylor Swift.
Bloggen mer sen, adiiooos amigos


WANTIES

Ralph Lauren piké, Barbour jacka, Moncler jacka, Tory Burch ballerinor, Primeboots, Systemkamera och Fuskpäls.


videoblogg från i torsdags

 
Haha prettyyy lång så att säga, men jag orkaar inte blogga så ni fick ett videoinlägg istället! Och så ville jag bara säga att vi inte var seriösa när vi sjöng om ni inte fattade det.. Haha

bra jobbat

Hejsan! Kom precis hem, har varit och gymmat i cirka 2 timmar med Hilma Märta och Saga. Efter gymmet så gick vi och fikade och kollade på lite kläder. Jag såg ett par jättesöta kilklackar, ska nog ha klackskor på skolavslutningen, kanske lite tidigt att tänka på det men ändå haha. 
 
Snart ska jag nog gå och köpa middag till mig själv, familjen äter ute men jag orkade inte följa med. 

So lets set the world on fire

 
 

Hejsan! Först och främst ville jag bara säga förlåt för den meningslösa rubriken , men jag suger verkligen på att skriva rubriker så det blir typ alltid nån random låt text som poppar ut ur huvet haha. Idag efter skolan gick jag Märta och Hilma och köpte massor av godis i affären, sen så gick vi hem till mig och åt mellis och väntade på Saga. Vi skulle egentligen åkt till vår replokal idag men saga bangade så jag Märta och Hilma tränade hos mig istället.

Just nu så ligger jag i sängen och bloggar och snart ska jag spela lite kort haha men guud vilken tönt jag är. Men har faktiskt laddat ned en jätterolig APP som heter typ spindelharpan och så ska man spela kort osv.. Hahah.

Idag hade jag på mig en blus från Odd Molly och jeans från Hollister, väldigt simpelt. Jätte dålig bild men orkar faktiskt inte ta en ny haha. Men nu ska jag gå och lägga mig tooodeloo


Onsdag 20 Februari 2013

Hejsan! Idag gick jag, Märta och Hilma hem till mig och lagade middag. Sedan så åkte jag Hilma, Lollo och Saga iväg och gymmade. Det var faktiskt jätteroligt, jag fixade gymkort också!

Sitter just nu och dricker te med familjen haaha standaard. Är så avundsjuk på Ebba som åker till Barbados imorgon, vill så himla gärna åka utomlands! Vi har ju sportlov nästa vecka men vi ska inte åka någonstans då. Men däremot ska vi ju somsagt åka till Istanbul typ en vecka senare woop woop! Nu ska jag fortsätta dricka te och sen ska jag gå och lägga mig.
C ya later


Dagens outfit

Hej! Vi börjar 10 idag så jag tänkte passa på att göra ett inlägg!
Idag ska jag till tandläkaren, sen ska jag åka och gymma med Nova och efter det ska jag på husvisning! Jag är feett trött idag , även fast jag har sovit i typ 9 timmar haha. Men nu ska jag fixa ett par grejer och sen ska jag ta och gå till skolan! Goodbyee 


Hollister jeans, Hollister blus, ZARA kofta och Jetset klocka.


Läxor

Hej! Började tidigt idag så jag hann inte göra något inlägg då. Idag efter skolan satt jag bara och gjorde läxor och läste tidningar, jag måste hinna ikapp alla andra i klassen i spanska boken, spanska är inte direkt min starka sida haha..

Sitter iallafall just nu i vardagsrummet med familjen, dricker te och kollar på top model sverige. Men nu ska jag kolla runt på lite kläder på nätet så adios amigos!


La familia

Hola! Idag var ju jag somsagt i stan med familjen! Först gick jag och mamma runt i stan, jag köpte en Odd Molly blus på Mathilde! Sen så satte vi oss i ett fik i kultuhuset där högst upp, och sen kom pappa också så då satt vi där och pratade och fikade. Jätte mysigt!

Snart ska vi äta middag och efter det så ska jag nog gå och lägga mig. Förut så la jag mig typ klockan 2 på natten varje dag (ojoj badass) så då var jag alltid jätte trött i skolan men nu har jag börjat lägga mig vid typ klockan 10, haha.


Barnvakt

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat någonting, men igår så var jag barnvakt åt mina lill kusiner.

Idag så ska jag först på någon konst utställning som min pappas kompis har, sen ska jag iväg med mamma och fika och shoppa lite. Är så himlaa taggad inför Istanbul för nu så ska min kompis Mimi med också! Ska bli skiiitkul! Och ville bara säga GRATTIIISS till min bästis HILMAA idag som fyller fjorton år whaaaoop whooop!! Älskaaarr dig bääästaa vän!! Checka hennes blogg den heter HILMAVIOLA.BLOGG.SE


Thrift shop


grattis hilma!!

Hej! Idag efter skolan så åkte jag och alla tjejerna in till stan för att äta middag på Vapiano, fast dem hade åldersgräns efter klockan 6 så vi gick till Pizza hut istället! Jag trodde att det var ett fast food ställe typ som mcdoanald's, fast det var tydligen en riktig resturang med nota meny och grejer haha. Men gud vad cheesy jag känner miiggg. Asså jag såg en skiiit sööt kille som var fett lik Nate i gossip girl på resturangen asså ååh jag är typ kär i han nu haha. Men Hilma fyller ju FJOORTOON år på söndag grattis Hilma wooop woop! Hon ska på spaa och shopping med sin mamma då så vi firade henne idag med presenter, och så sjöng vi grattis på födelsedags låten (eller vad säger man?) på 3 olika språk och alla kollade på oss hahah. 
 
Jag är fett glaad idag vet inte varför, jag har varit så nere på sistånde men poooff idag så var jag glad som en mört!  Men nu ska jag chiillaa lite med familjen och äta snacks och kolla på film så vi hörs senare, goodbyyee!
Dagens outfit bestod av ZARA blus, Gina tricot jeans och silver armband.

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtansdag allihopa! Jag är sjuk idag ocksåå, egentligen så skulle jag och alla kompisar kolla på massa kärleksfilmer och äta godis idag, men jag är ju sjuuk så då kan inte jag vara med :( .

Jag ska börja göra mindfulness (eller vad säger man? Haha) , för jag är en väldigt stressad person. Lollz jag har till och med fått magsyre problem för att jag stressar så mycket, men det är fett knaaaz för jag har egentligen inget att stressa om, jag blir alltid jätte stressad när jag ska passa tider haha. Även fast jag alltid kommer typ en halvtimme för tidigt.. Men iallafall så läste jag på en sida om mindfulness och jag fick värsta kicken och ville meditera vid någon fin plats, men guud vad tråkigt inlägg haha ni får ge mig tips om vad jag kan blogga om för to be honest så har jag verkligen ingen fantasi när det gäller bloggning.. Men aja nu ska jag gå upp och göra någon god smoothie eller något. Cyaa later

 


Vårmode 2013

Hejsan! Jag är sjuk så jag stannade hemma från skolan idag. Jag har legat och kollat på Gossip girl hela dagen haha. Och nu har jag suttit och försökt göra dem här collagen bra, väldigt svårt faktist haha. Men lite bra blev det tillslut väl? Jag vet att det fortfarande är typ 3 månader kvar tills våren men alla affärer har ju börjat få in vårkläder nu så då tänkte jag tipsa om lite som passar till våren.
 
1&2: Jag äälskar frans saker, speciellt minnetonka fringe moccasins! Sedan så finns det ju tusentals olika andra frans saker, frans väskor, frans väst, frans shorts osv. Själv har jag nästan ingenting fransigt förutom en grå fransväska, men jag måååste köpa minnetonkas, såå snyggt! 
3: Tory burch ballerinor, dessa kan man matcha i princip till vad som helst!
4: Älskar såna här väskor, just denna väska kostar ca 15 tusen haha, det finns ju självklart andra lite billigare liknande väskor, t.ex Marc Jacobs. Om man vill ha ännu billigare kan man säkert hitta någon på H&M eller något sådant. 
5: Vita blusar; väldigt inne just nu, just denna är från Odd molly.
6: Jeans shorts 
 
Minnetonka, Tory burch ballerinor, YSL väska, Odd Molly blus, Hollister shorts.
 
 
Miley Cyrus och Kourtney Kardashian i Minnetonka.
Chloe Schuterman matchar ett par tory burch liknande ballerinor (lanvin) till Balenciaga väska, A&F kavaj, Topshop linne och J Brand jeans.

tagga istanbul!

Hejj! Är hemma nu, har precis ätit middag och semlor haha. Har ni hört att påven har avgått? Haha nä skoja, fast han har ju det lollz, alltså guud vilken bloggtorka.
 
Iallafall så hade ju min familj och mina kusiner och Lovisa, vi hade tänkt åka på skidsemester till Orsa i en vecka, men idag så visade det sig att mina kusiner inte kunde och då ville inte mina föräldrar heller åka, så nu bestämde dem att vi ska åka till Istanbul som ligger i Turkiet istället! Haha först trodde jag det var värsta kalikutta stället men dem har ju fett mycket shopping, blandannat Victoria's secret woop! Sen så har dem ju jättegod mat och fin kultur också. Vi ska åka nästa månad, alltså i mars! Ska bli så himlaa kul. 
 

Fettisdagen

Hola buenos diaz! Sitter just nu hemma hos Saga och vi har precis ätit semlor och té, det är ju fettisdagen idag, woop!

Vi ska snart träna, alltså inte gymma utan träna på en sång grej. Känner mig sjuk, jag har skitont i halsen och i kroppen usch. Jag är typ sjuk varannan vecka, jag tror jag har fått influensan eller något.

 


Dagens

Godmorgon! Ska gå till skolan snart, vi börjar 10 så de ee chiiiillll. Idag har jag på mig byxor från Monki och en helt vanlig vit tröja. Jag ska träna med Saga Hilma och Märta idag efter skolan, ska bli kuul!


Stan

Aloohaaa! Idag efter skolan gick jag hem till Ebba med Nova och Leon, vi sjöng lite singstar och drack kaffe hahaha. Sedan så åkte jag in till stan med mamma, jag skulle ha köpt en bikini för vi ska ha simning på onsdag och jag har typ ingen, fast det fannst inte nåågonstans så vi gick runt och köpte lite småsaker istället.
 
Förresten har ni sett ralph lauren denim and supply's nya vårkollektion? Jag döör vad snygga saker dem har, det är inte så jätte dyrt heller så det är lätt värt det! Måste åka och shoppa någon dag för jag har värkligen ingaa kläder, asså jag är så himla ful i february och mars, haha lååll, och jag är feett trött för jag somnade klockan 2 inatt, så jag ska äta choklad och kolla på gossip girl nu haaaha standard. Adios

Facelook


baby you're my disease

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!!!! Nää skoojjjaaaaaaaaaaaa!!!! Hej. Idag gick jag hem till Marta och kollade på New years eve, guud vad den är bra! Sen gick vi och fikade på ett café och sedan så gick vi hem till Marta igen och satt och lyssnade på musik och tog kort woop woop vad intressant, nej men jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om för det känns så tråkigt att blogga om vad jag gör på dagarna för jag gör typ ingenting haha. 
 
Men just nu sitter jag hemma och snart ska jag äta middag. Mamma och Pappa hade gjort om mitt rum när jag kom hem, em håller på att stylar till fotograferingen för vi ska ju flyttaa. Alltså jag vill vara med i OS kom jag på idag, jag vill vara sprint! Jag sprang ju midnatts loppet i sommras (oj cooling naat) och är fett stolt haaha nä men det är 1,5 kilometer och jag sprang på 8.45 minuter tror jag att det var, och ändå så tränade jag nästan ingeenting innan så det var ju bra tycker jag faktist. Nu i sommar ska jag se till att träna och jogga varje dag, tänk om jag vinner!! Nä det tror jag inte menmen. Alltså guud det var ett jätte bra quote i new years eve! "Vad skulle du göra idag om du visste att du inte skulle misslyckas? Gå ut och gör det nu." Assåå shit vad taggad jag blev på livet, våga satsaa för att vinnaa! Jag längtar så jääkla mycket till sommaren alltså ooaa vad jag ska yoloa i sommar, men guud vilket töntigt och barnsligt inlägg men aja K bry på vad andra tycker liksom om ni tycker jag är töntig så skit i att läsa min blogg likssoooeem. Men nuu ska jag äta middag BUENOS NOCHES

polyvore

följ mig på polyvore @lisahellmin

dagens outfit

Hoola! Har precis ätit lunch, ska gå till Saga snart med Märta. Jag är så himlaa trött. Haha det känns som att jag säger det hela tiden men igår satt jag faktist uppe till typ klockan 4, för jag fick värsta hjärnsläppet och glömde mitt lösenord till min iphone, så jag satt i typ 3 timmar och försökte återställa den. Men tillslut så funkade det iallafall, haha. 
 
Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Lovisa! Det ska bli kuuligt.
Dagens outfit; Espirit scarf, ZARA blus, jeans gina tricot, klocka jetset. 
 

Goodbye
 
 
 

Fredag

Hejsan! Har precis bakat cupcakes med Hilma och Märta! Vi sitter och väntar på att dem ska svalna så vi kan lägga på frostingen. Jag är så himla trött, skulle typ kunna sova på en sten haha , men nu ska vi se på film och äta byee


Sur

Hej bloggen. Sitter just nu på mitt rum och har PMS. Jag ska nog kolla på Gossip girl snart och dricka te, är så himlaaa trött!

Jag kom hem klockan 12 på natten igår från matchen och så somnade jag typ ett.. Haha jag brukar gå och lägga mig typ 10. Men matchen var jättekul! Jag trodde det skulle vara tråkigt och att man inte skulle se någonting.. Men man såg jätte bra! Jag gick med min pappa och min lillebror, men nästa gång så har jag bestämt att jag ska gå med kompisarna Woop. C yaa later


CHill pill

Hej! Sitter och kollar på massa covers av cimorelli, det är ju helt sjukt hur duktiga dem är! Min klass har komp ledigt idag, vi börjar 12:30 med simmning, woop woop! Ikväll så ska jag gå på Argentina-Sverige i friends arena, Messi och Zlatan kommer ju vara där!! Haha jag kan typ ingenting om fotboll, fast jag gillar faktiskt att spela fotboll! Men nu ska jag käka lunch och kolla på lite fler Cimorelli videos. Au revoir

Dagens outfit; Rian Silp tröja (fått av Hilma<3) , H&M halsduk, Hollister jeans och Jetset klocka.


Dagens outfit

Skjorta H&M, Armand Glitter, Jeans Hollister


mobil inlägg

Hejsan bloggen! Sitter just nu i köket och dricker te. Ska nog göra engelska läxan snart. Idag efter skolan så gick jag och Lovisa och simmade på eriksdalsbadet, sen så åkte jag in till gullmsrs och mötte upp min mamma och åkte på husvisning, vi ska flytta men vi vet inte vart haha.. Men vi ska iallafall lägga bud på det huset vi var på idag! Nej nu måste jag göra engelska läxan, hejdå!

 


Dagens outfit

 
 
Örhängen ur&penn, Scarf H&M, Tröja BikBok, Jeans ZARA

Skidor

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat något men jag har varit med Lovisa hela helgen. Såå jag tänkte berätta vad vi har gjort. Igår så satt vi och väntade utanför Mimis dörr i 5 timmar, vi skulle sova hos henne fast hon visste inte det lollz så vi väntade i onödan för hon var inte ens hemma. Så vi åkte hem till mig istället och hade filmkväll och åt snacks. Idag så fick vi värsta rycket och ville åka skidor, så då gjorde vi det haha. Men all snö hade blivigt helt isig så vi ramlade typ hela tiden, hahah. Men nu ska jag gå och äta middag med mina kusiner hejdå!
ä
Bild från Instagram

Hola me llamo nuria

Lääget maaneenn! Jag hade gjort värsta långa (okej inte värsta långa menmen) inlägget på datan O sen baa pam Poff Bang så ladda den ur! Synd, nä men jag orkar inte gå upp och ladda den så ni får nöja er med ett uselt mobilinlägg tills imorgon! Tänkte kankse göra någon slags videoblogg. Vi får see! Men nu mååste jag sova. Buenos noches


RSS 2.0