Glad påsk!

Hej! Idag är det ju påsk! (som ni troligtvis redan vet, haha) Så idag ska jag väl leta efter påsk ägg med min lillebror, sen ska vi äta påskmiddag, ja det vanliga typ. Jag deltog nyss i Zara Larssons tävling, man kan vinna Beyoncé biljetter till hennes konsert här i maj och presentkort på 1000 kr hos Glamdeals! iiiiii hoppas att jag vinneeer!! Men nu ska jag gå ner och äta frukost, glad pååsk mina vänner


10 fakta om mig

• Jag ääälskar mozzarella sticks

• Jag HATAR när folk stirrar och ger bitch blickar, jag får seriöst typ adhd anfall då

• Jag har värsta fobin för spindlar, och flugor hahah

• Jag är jätte envis

• Jag älskar att äta sånadär minigurkor med ölkorv hahaha

• Jag vill bli en advokat eller en åklagare

• Jag hatar djurplågeri, fast det gör väl alla

• Jag älskar att kolla på barnsliga Disney filmer hahahah


Tåget

Hej! Sitter just nu på tåget mot skåne, whoaap! Det kommer typ ta 6 timmar att åka, haha usch och jag hatar att åka tåg för jag mår alltid jätteilla. Men sköönt med lov iallafall! Vi hade ju spanska prov idag, och det gick faktiskt ganska bra! Hade ju pluggat skitmycket fast det var värt det iallafall! Men nu ska jag äta, adios amigoos


Pååsk

Hejsan! Är påväg till skolan just nu, Gud vad fint väder det är!! Ikväll tar jag tåget mot Skåne där min farmor och farfar bor, ska bli kul! Kommer hem på måndag.

(Detta inlägg skulle publicerats imorse)


VÅR/SOMMAR OUTFIT

 
 
 
Spring/Summer outfit
 
Kände för att göra ett polyvore inlägg. Tänk dig detta till ett par ray bans på sommaren, så jäkla snyggt! Jag mååste köpa hollister shorta haha. Väldigt random bild men tyckte att den passade in på något sätt till kläderna, eller nä men haha orkade inte leta efter en passande bild lolzz.

kVÄLL

Godkväll allesammans! Tänkte berätta vad jag gjort idag. Efter skolan så åkte jag Ebba och Hilma in till skrapan och fikade, sen åkte jag tillbaks till skolan igen och hade utvecklingssamtal. Hände väl inte så mycket men har verkligen ingen ide om vad jag ska blogga om. Sitter just nu och lyssnar på Destiny's child och ska snart göra té, har börjat göra te varje kväll typ! Haha. 
fuck aina

Mariavårfrudagen

Hej! Har precis gjort i ordning lite mellis och ska plugga snart, haha jag har pluggat 3 dagar i rad nu.. Men vi har faktiskt spanska prov på torsdag och jag har skiitmycket att ta igen men det är bara att bita ihop! Ånej vad töntigt hahah men nu ska jag fortsätta med plugget hasta luego!

Hade jättebrottom imorse så tog bara på mig nåt random haha.
H&M kofta, Hollister jeans och Hollister tröja.


Dagens outfit

Hej! Jag hann inte blogga alls igår för jag satt och bokstavligen pluggade hela dagen haha. Idag ska jag gymma med Hilma och Märta sen ska jag troligtvis in till stan, ska kanske köpa ny hårtoning eftersom att jag inte färgade håret förra gången. Jag tyckte att färgen var för mörk och så kom jag på att det var permanent färg och inte toning hahah..

Idag har min nya väska från CARA, Skinnjacka från ZARA scarf från Esprit och byxor från Gina!


You're gonna miss me

Hejsan! Idag skulle ju vi ha gått till vår sångkurs, men Saga var sjuk idag så vi tyckte att det var onödigt eftersom vi ändå gör stämmor och då behövs alla. Så vi gick och spelade fotboll istället, eller vi flummade mest haha men det var kul! Har försökt plugga lite, vi har spanska prov imorgon och jag kommer säkert få F för jag kan seriöst nästan inte ens säga "vad heter du". Haha så jag har försökt plugga lite men det har ju inte gått så jättera kan man säga för jag har bara suttit och lyssnat på musik, har fastat på you're gonna miss me som blandannat är med i pitch perfect! 
 
Haha fett coolt ju! 

Hemma

Hej! Kom hem ca 03.00 idag, så jag gick inte till skolan för jag var så trött.

Har nyss varit på bio med Hilma och Märta på förhandsvisningen av Croodarna, den var faktiskt bra! Över förväntningarna iallafall haha. Är skiittrött så ska nog bara sova, men har lite panik inför skolan imorgon för jag har inte haft någon tid till att plugga eller något och vi har massor av läxor och saker i skolan, plus att imorgon har ju jag och tjejerna sång tid eller vad man ska kalla det imorgon så jag kommer inte hinna plugga då heller...

Jag kan visa allt jag har köpt på fredag kankse, men just nu ska jag bara soova. Godnatt!


Sunday

 
Helloo! Idag gick vi upp på morgonen (no shit) och åkte in till Madame Tussauds, det var jätteroligt där! Trodde att det vara skulle vara en massa dockor men det var liksom som en skräcktunnel, kortbio, fotografering osv osv.. Sedan gick vi vidare till Camden Market och sedan till Chinatown, Oxford street osv inne i stan. Jag köpte ganska mycket saker idag, kan visa allt jag köpte när jag kommer hem på onsdag! Vi var inne på Primark idag, det är så sjuukt billigt där! Det fanns liksom tröjor och jackor för typ 1pund (10 kr) och jackorna 5 pund (50kr) . 
 
Vi var också i Hyde Park och i Regents park, jättefint där! 


Vi hare chill

Hejsan! Nu är vi i Loondon och det är ca 10+ grader här! Vi mellan landade i münchen i Tyskland så vi kom hit klockan 4 ungefär.. Iallafall så har vi varit i stan idag och gått runt i olika affärer, vi gick in på Victorias Secret som var huur stort som helst! Det var 5 våningar. Jag köpte en bikini och en body mist där, köpte inget annat idag för jag visste verkligen inte vad jag skulle köpa haha.
 
Imorgon ska vi gå till Madame Tussauds och sen ska vi till stan igen och åka till Primarket, Forever21 osv och shoppa. Det är så fiint här, och stort! Alla är jätte artiga och trevliga till skillnad mot i Stockholm hahah. Jag kommer förmodligen inte att göra så många inlägg därför att vi inte har Wifi på själva hotellrummet utan det finns bara nere i Lobbyn. Så just nu sitter jag och Mimi i Lobbyn i pyamas och surfar loss! Hahahah skoojjja
 

@STARBUCKS

Tjaa sitter just nu på starbucks på flygplatsen med Mimi! Vårt flyg går om ca 1 timme haha.


packning

Hoola amigoozz! Sitter just nu i mitt rum och packar, snart kommer Mimi hit! Jag åkte in till stan med Ruth idag och köpte hårfärg, ska färga ljusbrunt! Jag har ju egentligen typ mörkblondt men har blekt till lite ljusare, det är så hiimla otroligt fult med utväxt+ att håret ser typ oranget ut, så färga aldrig håret blondt haha. Men snart ska jag äta middag och mamma ska färga håret på mig. Har haft jätteont i huvet hela dagen och ont i halsen, hoppas inte att jag är sjuk! 
Idag hade jag på mig ett par Hollister jeans och Sagas tröja som är från vicoria's secret! Väldigt simpelt, nej men hahah. 

Godmorgon

Hej! Igår var jag och Saga hos Ebba, sen gick jag och Saga hem till Saga och jag sov över hos henne. Idag börjar vi klockan 10.20, fett naajss! Sen ikväll ska Mimi sova hos mig och inatt åker vi till Londooon!

Men iallafall just nu sitter jag hos Saga och vi kollar på TV, gör ett inlägg ikväll, tjaaråå!


Gympa

Hejsaan! Dem i min klass har gympa just nu men jag är inte med för jag är lite förkyld och jag vill inte bli sjuk innan London.. Haha vi skulle egentligen åkt till Istanbul men nu ska vi åka till London istället, på lördag och min kompis Mimi ska följa med också! Är så taggaad.


Machu picchu

 

Dit ska jag åka med min drömkille, fatta vad yolo! Dit måste jag åka innan jag dör. Godnatt


Tisdag

Hejsan! Idag efter skolan gick jag hem till Nova och pluggade. Haha vad tråkigt liv jag har.. Men jag har jättemycket att ta igen i skolan, för jag skjuter upp allting hela tiden som jag måste göra. Men idag fick jag faktiskt ganska mycket gjort så det var ju braa!

Jag är sjukt trött så ska nog bara göra i ordning mig + te och sen sova.


Plugga

Hej! Sitter just nu och pluggar, eller inte precis nu haha men ni fattar. Jag har bestämt att jag ska börja äta nyttigare, för jag har fått aasdålig kondition för att jag har proppat i mig godis och sötsaker typ alla dagar i veckan haha, inte så bra. Så jag gjorde nyss lite mellis som bestod av smoothie, proviva, müsli och apelsin och banan. Nyttigt va? Men nu ska jag fortsätta plugga, sees.


söndag

Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggat någonting ända sen tisdags, men jag har haft fullt upp och så har jag inte orkat, haha.
 
Idag så ska jag på husvisning med mamma och pappa klockan 1, och sen så ska jag in till stan med mamma. Jag ska köpa en vårjacka, vet inte vilken slags men jag får väl seee vad som finns för jag behöver verkligen en snaabbt haha. Och så vet jag inte vad jag ska ha för vårskor, jag är sugen på primeboots men det kankse inte passar så bra till våren. Jag kanske ska köpa ett par vans? Det är så himlaa snyggt, ska nog köpa rosa i sådanafall haha, men dem är faktist super sköna också så det är ju bra. 
Bild från skåne förra påsklovet, ååh längtar!

Chill

Hej! Idag var jag först och fikade med Märta och Hilma, sen åkte jag till Amanda i Hammarby sjöstad, det är så fiint där nu!

Ska snart äta middag, och sen ska jag lägga mig för annars kommer jag somna typ 2 på natten, haha..


Studiedag

Hejsan! Idag har min skola studiedag. Så jag har precis ätit lunch, och snart ska jag gå och fika med tjejerna! Jag blir så glaad när det är fint väder! Har håret uppsatt+ en grön tröja och ett par jeans, haha inte så snyggt men orkar inte bry miig idag.


HAPPY gaal

Jag är seriöst så glaad! Jag har ingen aning om varför, dem senaste 2 månaderna har varit så himla lyckade! Jag tycker man ska vara glad över det man har, jag vet att det är uttjatat men så är det verkligen! Jag är så himla glad över allt jag har, min familj, mina vänner, mitt hem och till och med skolan. En sak jag stör mig på bara är att det typ har blivit en "trend" att vara dålig i skolan, Krim osv.. Me no gusta haha..

Jag menar inte att jag är typ A barn och bäst i klassen, för det är jag veerkligen inte. Men jag tycker faktiskt att man ska ha respekt för skolan, för utan den skulle inte vi ha någon framtid. Visst, vissa kanske lever lyckliga som grottmännsikor i kalikutta och inte behöver utbildning och pengar, lolz. Men jag menar, utan skolan skulle vi inte få någon utbildning, inget jobb, inga pengar och vi skulle typ dö hahaa.
Jag är så taggad inför sommaren och våren.. Har så mycket planer, det kommer bli så lyyyckaat! Jag är allmänt taggad inför allt, liiveeet leeker. Haha skoja.

Nej nu ska jag sluta prata om skolan, shiiet vilken tråkig människa ni måste tro att jag är, haha! Helt meningslöst inlägg men ville bara skriva av mig. Godnatt!

Bilder från Weheartit.


Röjar Ralf

Hej svejs! Har precis kommit hem från Nova, Det var tänkt att vi skulle sova hos Lollo men så blev det ejj. Sedan kom Ruth till oss också. Haha jag försökte förtrolla henne med en ljus meditation jag läste om, men man kan ju inte direkt säga att det gick så jätte bra.. Hahahahah. Sitter och dricker te, staandard haha.

Men snart ska jag sätta mig och äta godis, köpte typ ett kilo godis förut, och se på Röjar Ralf! HHAHAHA ånej orkar inte, chaooo


On My way to school

Tjenare mannen! Är just nu påväg till skolan! Finns väl inte så mycket mer att säga meen vi hörs senare, adios


Skola imorgon

Hej! Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om förutom om det jag gör på dagarna.. Haha för jag gör inte så intressanta saker på dagarna. Men idaag så åkte jag och Lovisa in till stan, vi kollade på lite kläder och fikade på Wayne's coffee. Sedan så pallrade vi oss hem till mig och drack te och pratade. Och nuu har jag precis ätit middag, är proppmätt som en kalkon, låll.

Alla klagar på att det är skola imorgon men jag tycker faktiskt det ska bli kul att se alla igen, + att jag börjar 10 imorgon, whooap whooap.


Mimi sover

Hej! Ligger just nu och väntar på att Mimi ska vakna, haha. Igår satt jag, Mimi och Ruth typ halva dagen och kollade på film, men sen på kvällen åkte vi till bagarmossen helt random och sen åkte vi hem igen, lolz.

Igår fick vi veta (men Gud vad seriöst det lät haha) att vi inte ska åka till Istanbul. Det var något fel, eller jag fattade inte när mamma förklarade men aja, så vi ska åka till London istället och Mimi ska följa meeed!! Woooop woop! Är fett taggad, mycket roligare att åka till London ju! Har aldrig varit där förut så det ska bli späännande, haha.


RSS 2.0