varmt


Sunday fun day

Hejsan! Har inte orkat blogga, men kan berätta vad jag har gjort dem senaste dagarna! I fredags så gick jag hem till Saga ett tag och var där. Igår så tog jag först en joggingtur, sen satt jag typ hemma hela dagen haha. Men på kvällen gick jag på bio med familjen och åt på resturang, vi såg på dendär nya filmen med Tom Cruise som hette Oblivion! Den var faktiskt jättebra! Jag fattade inte så mycket men det var jättespännande, så det var juu kult. 
 
Har precis städat lite i mitt rum, har bestämt mig att få lite ordning på mitt liv haha, ska börja träna bra igen och jogga varje dag klockan halv sex på morgonen, även på vardagar! Ska snart ut och springa med pappa i elljuspåret. Idag så bestämde jag mig också för att bli vegeterian, braa för djuren och bra för kroppen! Ska också skita i alla människor som ger mig dålig energi, för en gång sa en lärare till mig "Var med dem som ger dig energi, inte som tar energin ifrån dig."Bra sagt tycker jag, så nu ska jag bara strunta i alla som ger pikar hela tiden och leva som jag vill, så att jag mår bra. Det är juu så fint väder idaag! Ska kanske vara med Amanda efter jag har sprungit, annars så ska jag kankse sola lite på balkongen haha! 
Saaknar❤

studeidag

Hola amigos, idag hade vi studiedag! Så jag, Märta och Hilma åkte in till gymmet klockan 11, vi orkade bara gymma i cirka 40 minuter och sen mötte vi upp Lovisa och Ebba i centrum och lunchade på Wayne's coffee! Sen gick vi runt där i lite olika butiker, köpte glass och jag köpte ett par vita jeans från Bikbok. Sen gick vi hem till mig och pratade, flummade och typ tog lite bilder haha.
 
Ska snart äta middag, hemlagad pizza muums! Jag har faktiskt börja tycka det är skitäckligt med pizza som man köper, har ätit det så mycket haha. Imorgon efter skolan ska jag, Hilma, Märta och Saga åka in till vår replokal och träffa Idde shulz som ska typ coacha oss en gång och lära oss lite om harmonizes och sånt! Ska bli kul. Vi laddade ju upp en cover för några månader sen, om ni inte redan har sett den så tryck finns den HÄR.
Lovisa var inte meed på bilderna :(

too cool for school

Godmorgon, eller god dag kanske jag ska säga! Jag är hemma idag från skolan, var hos tandläkaren imorse och drog ut en tand! Uuusch, hatar att dra ut tänder, och plus att jag fick såntdär lungande morfin medel som man får dricka, det smakar skitäckligt! Jaja nu ska jag sluta prata om tandläkaren.
 
Tänkte berätta vad jag har gjort i helgen, för jag hann inte blogga. I lördags så minns jag inte, gud jag har värsta blackout saken, kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde! Men igår gymmade jag med märta i typ 1 och 1/2h, skönt!! Sen gick vi runt lite i centrum, jag köpte ett par skitsnygga vans skor och en bb cream concealer. Vansen var lite för små så pappa ska åka och byta dem idag till en större storlek. 
 
Har precis gjort en is chai latte, supergoott. Ska tare lungt och se på film nu! Sen kankse jag ska baka, adios amigos!!
Yummiee

SAX BATTLE

 
Asså fyyfan vad coolt! Hahahhahah guud, jag vill fan lära mig spela saxofon nu! Det skulle vara feett kul och göra något såntdär i stockholms tunnelbana, hahah asså fyfaan vad baalllllttt

mitt smink

Tjaaa! Vet inte vad jag ska blogga om, så jag slänger in ett inlägg om mitt smink som typ alla gör nu för tiden, och så ville jag ta lite kort med kameran men visste inte på vad så det fick bli på mitt smink, haha. Jag åkte aldrig hem till Lollo, Nova kunde inte och så skulle det kanske kännas lite awkward för mig om jag ba trängde mig på mitt i festen bland alla släktingar osv (oj vad otydligt det blev nu hah, men ni fattar säkert). Så jag åkte in till stan med Ruth.
 
.
Detta är min sminkväska, den är från Louis Vuitton (fake).
.
Sminkborstar, Foundationborste från Isadora, Mineral puder borste från KICKS, bronzer borste från Isadora och ögonbryns borste + penna från H&M.
.
Mineralpuder från The bodyshop, Concealer från Viva la diva och bronzer från Isadora.
.
Foundation från Maxfactor, BB cream från Garnier, Mascara från Isadora.
.
Ögonskugge palett från H&M.
.
Läppglans från Isadora, och ett jättebra läppbalsam från Paul frank som jag alltiid har i min byxficka för annars blir mina läppar skitkonstiga och torra.
.
Vet inte riktigt om detta räknas som smink men jag brukar iallafall ha bodybutter på kvällen, dessa är från The bodyshop. Luktar skitgott och är jättebra för huden, cocosnöt är min favvooo.
 
Ps. Villa bara säga att jag inte brukar ha allt smink i detta inlägg, brukar vanligtvis ha foundation, mineralpuder och mascara så ni vet! Haha. Och jag har mer smink men det brukar jag typ aldrig andvända så tyckte inte det var nödvändigt att lägga upp.
 

jippi

Hejsan bloggeen!! Har nyss varit hos mina lill kusiner, vi åt bullar och saft och lekte tjuv och polis haha. Men jag råkade ju somsagt ta sönder min förra kamera, och vet ni vad? Jag fick min farbrors systemkamera!! För han hade köpt en ny och hade ingen andvändning av den längre så jag fick den! Fett naajjjs. 
 
Jag ska snart iväg till Lovisa, hennes mamma ska ha någon slags mini fest eller något haha. Jag kommer ta med mig kameran dit, och ta en massa fina bilder! Och imorgon ska jag ha picknick med Ruth och Mimi någonstans, så då kommer det också bilder haha. Jag är fett excited, det är så fiint ute och snart är det ju sommar kan man ju säga! Och om två månader är det skolavslutning. Jag glömde förresten säga att jag tonade håret hos Saga i förrgår, tonade det brunt. Är inte alls nöjd, men som tur var tonade jag det bara så det kommer gå ur efter ett tag. 
Köpte med mig en BB-cream från garnier, ett torrschampo och Morrocan oil också, tycker faktist inte alls att den är bra. Alla säger ju att den är skitbra osv men mitt hår blir bara fettigt och blött typ av det haha. 
Som ni ser är bilderna är lite suddiga men jag fick ju precis kameran och vet inte riktigt hur man gör med alla knappar haha. 

london haul

Somsagt så är detta en haul på vad jag köpte i london, jag köpte inte så jättemycket för jag hade inte sparat alls haha, men tänkte visa iallafall. Kanske lite sent men bättre sent än aldrig haha.
.
Ett par shorts från Primark, lite för stora som ni kanske ser på bilden men aa haha.
.
En supersnygg bikini från VS.
.
Body mist från VS.
.
Ett linne från Primark.
.
En väst från primark, man ser typ inget på bilden men det är en quilted mörkblå/svart med guldiga knappar.
.
En skinnjacka från Zara.
.
En Cara väska från någon affär på oxford street som jag inte kommer ihåg namnet på.
.
En fransväska från nåt stånd på camden market, kostade 15 pund vilket är ca 150 svenska riksdaler, superbilligt!
.
Och slutligen ett armband från Primark.
 
Jag köpte en vit alexander mcqueen scarf också men jag glömde ta bild på den haha.

GODNATt

Har precis kommit hem. Imorgon kommer jag visa och lägga upp bilder på kläderna jag köpte i London! Ville bara säga det goodniiighhht.


måste ut

Heejj! Ska snart iväg till stan med Saga, Julia och kankse Ebba. Men sitter och väntar på att Saga, hon skulle bli klar med nånting haha. Jag råkade ta sönder min kamera när jag skulle ta dagens outfit bilder, ååh, fast det gjorde egentligen inte så mycket för min del för det var ändå en dålig digital kamera, ahah. Så jag fick ta pappas kamera istället, men det blev bara en dålig ben bild (eller vad man ska kalla det?) för den laddade ur. 
Man ser inte alls mycket, men har på mig en skinnjacka från Zara, braxor från Monki och till det har jag min Cara väska + converse. 
 
Men nu måste jag ringa Saga för orkar inte sitta inne längre, annars går jag hem till Amanda.

Hemma

Hejsan! Kom hem för en timme sen! Sitter just nu och äter flingor, hade tänk göra nåt med någon av kompisarna men alla verkar vara upptagna. Men imorgon måste jag iallafall göra något! 

Frågor

1. Är du singel? Sii senior
2. Är du lycklig? Jaa sitter och skrattar för mig själv för att ja är så glad, tror jag har blivit sinnessjuk
3. Är du uttråkad? Nääråå
4. Är du ledsen? Neej
5. Är du italienare?
6. Är du gravid? Ibland
7. Är du full?
8. Är du en cooling? Såklart
9. Är du från Irland? Nepp
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Aaa


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jaa
2. Har du nånsin blivit sårad? Aa
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Va fattar inte
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Noo
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska jag kunna veta det? Om jag skulle veta det skulle den inte vara hemlig ju
7. Är du kär? Ne
8. Vill du gifta dig i framtiden? Mjaa

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår, eller va?
3. Katt eller hund? Bååda
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa kompiisar
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsii
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Hmmm
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
2. Brutit ett ben? Njet
3. Gjort nåt du ångrar? Jaa
4. Hoppat Bungee Jump? Ne men vill!
5. Ljugit för någon du tycker om? Aa
6. Ätit en hel tårta? Haha vem fan gör det
7. Gjort bort dig offentligt? Em ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nä har aldrig haft nån kille så.. Hahahaha mobbat
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jaa
10. Velat försvinna? Aa

Vad såg du på tv sist? Johan Falk
Vems blogg läste du sist? Chloés
Vad åt du sist? En macka
Vem pratade du med sist? Min broder
Vem ringde du sist? Nova
Vem messade du sist? Ruth
Vad läste du sist ”bok”? Flyga högt
Vem pussade du sist? Jag veet inte
Vem kramde du sist? Min farmor och farfar ahah
Vem bjöd du sist på något? Min brorsa
Vad köpte du sist? Hmm



Påväg hem

Hejsaan! Sitter just nu i bilen påväg hem, det är typ 4 timmar kvar ååh. Är ledsen att det bara har varit skitfula iphone bilder på senaste tiden men ska börja ta massor av bilder med min kamera istället när jag kommer hem!

Det är så jäkla härligt väder, säkert typ 7+ eller nåt!! Sitter och lyssnar på Destinys child album #1's, jag är så taaggad inför livet! Jag är alltid jätteglad på våren och sommaren! Första april idag ju! Jag ska gymma hela veckan har jag bestämt, kanske till och med tar en jogging tur i elljusspåret när jag kommer hem! Haha. Är fett sugen på att gå på fest, haha asså vilken tönt jag är. Fast varför ska man bry sig om vad andra tycker egentligen? För att ha bra rykte, eller vadå? Men om man behöver skämma ut sig för att ha kul, om det är det som krävs för att man själv ska må bra så jaha, och jag bryr mig inte om om någon bitterfot sitter och läser detta inlägg å ba "vilken tönt hon är" för då är det bara DU som har ett problem, DU som blir olyckligare av att sitta och störa dig på andra medans jag har kul! Haha fett knaaaaz inlägg asså!! Haha skämta, men måste bara tillägga att jag Ska köpa sånadär vans på sista bilden, tjockt snygga mannen


RSS 2.0